Tesla eindelijk S 3 X Y op 14 maart

tesla model y teaser

De man die zonder twijfel door marsmannetjes op onze aarde werd gezet, je weet wel: Elon Musk, heeft via sociale media te kennen gegeven dat de Tesla Model Y al op 14 maart het levenslicht zal zien. Waardoor de line-up van het merk, jawel, S 3 X Y zal zijn. Gek of geniaal, het is een dunne lijn...

Een Roadster, vrachtwagen, pick-up maar ook een crossover-versie van de Model 3, dat heeft Tesla de komende jaren nog voor ons in petto. Die crossover, de Model Y, zullen we deze maand nog te zien krijgen. Althans, dat geeft CEO van de Amerikaanse constructeur, Elon Muks, zelf te kennen op zijn tweede woonplaats Twitter.

Daarenboven gaat de man nog verder door te reageren op verschillende vragen op die tweet van de lanceringsdatum. Waardoor we ook al over de nodige info beschikken, met een korrel zout natuurlijk. Zo zal de Model Y dus daadwerkelijk het crossover-broertje zijn van de Model 3, zal hij 10% groter zijn, 10% en... 10% minder ver geraken op dezelfde batterijen. Of 'ie voor de dag zal komen als een gekrompen Model X - die andere loebas van het merk - dat is nog niet geweten. Nog 10 nachtjes slapen en we krijgen antwoord op al onze vragen.

Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 0 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie