Oudje in trainingspak: Skoda Octavia Dynamic+ (2019)

skoda octavia dynamic package plus 2019

In de winter van zijn carrière besluit Skoda de huidige generatie van de Octavia nog even sportief uit te dossen. Kwestie van met mooie cijfers generatie drie uit te kunnen zwaaien.

Een uitzwaaimodelletje, zo kan je deze Octavia Dynamic+ best noemen. Want Skoda tilt haar uiterst succesvolle sedan en stationwagen in een sportief jasje. Kwestie van nog een laatste rits klanten te scoren voor generatie 4 later dit jaar zijn opwachting mag maken.

Back to black

Hoe ze klanten nog over de streep willen trekken om een Octavia op de oprit te parkeren? Door een sportievere voorbumper vooraan, een zwarte grille, zwarte spiegelkappen, getinte ramen en optionele matzwarte velgen. We zijn waarschijnlijk nog wat details vergeten maar ga er maar van uit dat ook die zwart zijn.

skoda octavia dynamic package plus 2019

Binnenin spreekt Skoda over een sportstuur, aluminium pedalen en sportstoelen. Het Dynamic+-pakket zal je op zowat alle motorisaties van de Octavia kunnen nemen, Berline of Combi. Toch liever wat meer snelheid? Dan is er uiteraard de Octavia RS nog.

Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 1 reactie

Laatst gepubliceerd

Reacties (1)

Plaats een reactie
John 15:03
afbeelding van John

"We zijn waarschijnlijk nog wat details vergeten maar ga er maar van uit dat ook die zwart zijn." => Die foto eronder met de witte combi, ontbreekt dakrails. Bizar zicht :-)

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws