Mercedes-Benz GLS lekt op het net

Mercedes-Benz GLS

Naast BMW met hun M135i, houdt Mercedes-Benz het vandaag ook niet droog. De Duitsers moeten lijdzaam toezien hoe hun grootste SUV het internet rondgaat. Wie schade!

Ergens ver van ons op de website Almuraba zijn er beelden verschenen van de derde generatie Mercedes-Benz GLS. Het vlagschip der SUV’s bij Mercedes is tegen over zijn vorige generatie nog maar eens gegroeid en komt op een wielbasis van 3,14 meter, 6 centimeter langer dan de vorige. Tegenover zijn directe concurrenten een verlengde Range Rover en de BMW X7 is hij respectievelijk 2 en 1 cm groter tussen de wielen. Verder staat er in de toekomst voor de rijke op deze aarde een Mercedes-Maybach-versie aan te komen.

Groot, groter, ...

De familietrekken komen zeer sterk terug en daardoor kan je een sterk gevoel krijgen dat dit een GLC XXL of een GLE XL is. Niet enkel aan de buitenzijde, maar ook binnenin herkennen we de typische Mercedes-Benz kenmerken. Voor officiële beelden en informatie moeten we nog even geduld uitoefenen en voor het publiekdebuut is het wachten op de New York International Auto Show.

Auteur: Auteur: Kenny
Reacties: 0 reacties

Tags

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws