Porsche heeft handleidingen klassieke modellen terug in productie genomen

porsche-classic-handleiding

Porsche Classic heeft maar liefst 700 verschillende handleidingen terug in productie genomen. Daardoor kan je van zowat elke klassieke Porsche een nagelnieuwe handleiding op de kop tikken. Niet enkel handig voor eigenaars maar ook heerlijk als verzamelobject.

Meer dan 50 jaar aan instructiegeschiedenis heeft Porsche terug in productie genomen. Want van de 356 uit 1948 tot de 996/911 die in 2004 op pensioen ging kan je een nagelnieuwe handleiding bestellen. In totaal gaat het over maar liefst 700 verschillende handleidingen. Daar zitten specifieke modelvarianten bij maar ook extra documenten met technische details zoals set-up-info, verfcodes maar ook toleranties voor het chassis, afstellingen voor motoren en dimensies van de auto's tot op de millimeter.

Porsche wil hiermee eigenaars tegemoet komen die hun originele boekje doorheen de jaren hebben zien vervagen. Bestellen kan je via je lokale dealer of via de webshop van Porsche Classic. Een ideaal verjaardagscadeau, of je nu een Porsche in de garage hebt staan of niet.

Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 0 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws