Kaiyun Motors Pickman is lollig pick-upspeelgoed

kaiyun motors pickman 2019

Een petieterige, volledige elektrische pick-up met een range van 110 kilometer voor een prijskaartje van 5.000 euro. We zien oneindig veel toepassingen voor deze Kaiyun Motors Pickman. De lokale boerenwegen onveilig maken, als eerste voorbeeld.

Wat de Suzuki Jimny is voor het SUV-segment (lees: het broertje met dwerggroei van de Mercedes G-Klasse) moet deze Pickman wel zijn voor het pick-upsegment. Want met zijn petieterige proporties komt deze Chinese elektrische pick-up ongemeen schattig voor de dag.

Kleine muilezel

Het uiterlijk, dat knipoogt alvast naar de pick-ups van de jaren 90. Met utilitaire lijnen die de boventoon leggen. Nodig, want deze Pickman kan elke centimeter aan ruimte gebruiken. Plaats is er voor twee (al mag je niet te veel hebben gegeten) en achterin kan je 600 kg kwijt aan laadvermogen. Die laadbak kan je trouwens langs drie zijdes bereiken, want ook de zijkanten kan je open scharnieren.

kaiyun motors pickman 2019

Voorin heb je trouwens nog 64 liter aan bagageruimte, met dank aan de elektrische aandrijving. In totaal mag je 1 ton aan bagage, mens en dier meezeulen. Aan de eigenaar om in te vullen wat hij juist mee op schok neemt natuurlijk.

De volle 40!

Over "shocken" gesproken, deze Pickman is zoals aangegeven volledig elektrisch. Het Chinese bedrijf spreekt van een centraal geïnstalleerde batterij van 100 Ah die een 4 (!) pk sterke elektromotor op de achteras aandrijft. Goed voor een range van 110 kilometer... maar ook voor een topsnelheid van 40 km/u.

kaiyun motors pickman 2019

Laat dat de pret echter niet drukken, want met een kostenplaatje van 5.000 euro is deze Pickman perfect voor grootgrondbezitters, wijndomeinen, pretparken, natuurdomeinen of de m'as-tu-vu-straten van Knokke-Heist.

Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 0 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie