Urus-effect: Lamborghini verkocht meer auto's eerste halfjaar 2019 dan in heel 2017

lamborghini urus 2019

Waarom willen die verdomde sportwagenfabrikant nu toch zo graag een SUV in hun aanbod? Wel, laat de verkoopcijfers van Lamborghini in het eerste halfjaar een mooi antwoord zijn. Want dankzij de Urus verkocht het de eerste 6 maanden van 2019 meer auto's dan in heel 2017.

De bonussen tingelen al ongetwijfeld in de broekzak bij Lamborghini. Want de Italiaanse sportwagenfabrikant kan tijdens de halftime van 2019 fraaie cijfers voorleggen. Zo stond na de eerste zes maanden van dit jaar de teller op 4.553 verkochte auto's. Schrijf de Urus uit de line-up van Lambo en dat getal zou zakken naar amper 1.860 stuks. Jawel, de Urus SUV is een verkoopsmonster voor Lamborghini. Wie had dat zien aankomen? [/Sarcasme]

Daarmee zorgt de Urus er persoonlijk voor dat Lamborghini in de eerste zes maanden van 2019 meer auto's heeft verkocht dan in geheel 2017. Of anders; dat het net niet dubbel zoveel auto's heeft verkocht dan in het eerste halfjaar van 2018. Europa blijft de grootste markt voor het merk, daarna volgt de VS. En zo zie je maar waarom elke sportwagenfabrikant naarstig werkt aan een SUV.

Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 0 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws