Fords nieuwste pick-up is een... emoji?!

ford-emoji

Ford heeft vandaag het doek gehaald van een nieuwe pick-uptruck. Geen nieuwe Ranger of F-150, wel een Ford Emoji. Jawel, Ford wil dat deze op de F-150 geïnspireerde emoji binnenkort wordt verzonden in berichtjes over de gehele wereld. Juist ja...

Het is vandaag wereld emoji dag, een eerbetoon aan de miljarden (!) emoji's die dagelijks worden verzonden. Je weet wel, die onnozele tekeningetjes die je berichten net wat meer cachet geven. Notoire pick-upfans merkten echter iets op, er ontbreekt een Emoji pick-up in de lijst van gestandaardiseerde emoji's! Ford springt nu in de bres en een heeft een aanvraag gedaan aan het Unicode Consortium om de pick-up tot leven te brengen in emoji-land.

Uiteraard is Fords emoji niet zomaar een pick-up, wel is het een subtiele knipoog naar de F-150, de meest verkochte pick-up ter wereld. Zichtbaar door het kleine knikje in het raam van de chauffeur. Het Unicode Consortium moet nu beslissen dat de emoji deel uit mag maken van de emoji-update begin 2020. Jep, dit is een ding.

Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 0 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws