Dan toch: Toyota RAV4 Plug-in

Toyota RAV4 Plug-in hybrid

Toyota heeft de stekkerboot lang weten af te houden bij de RAV4 maar zwicht nu toch onder druk van de concurrentie. Jawel, er komt een RAV4 Plug-in. Debuteren doet hij volgende maand op het autosalon van Los Angeles.

Bij Toyota zijn ze helemaal pro hybride... maar alles dat in de stekker moet, daar gaan ze wat voorzichtiger mee om. Waardoor het merk maar een beperkt aantal plug-inhybrides op de markt heeft - lees: 1. Die Prius PHEV krijgt volgend jaar gezelschap van de RAV4 Plug-in. Een auto die er zonder twijfel voor moet zorgen dat het Japanse merk volgend jaar kan voldoen aan de nieuwe CO2-regels in Europa. Vanaf 2020 moet de gemiddelde CO2-uitstoot van alle verkochte wagens van een merk in Europa namelijk 95 g/km bedragen.

Power!

Veel geeft Toyota nog niet vrij over de RAV4 Plug-in. Het is te zeggen; we krijgen de auto al wel in vol ornaat te zien via een eerste plaatje, belangrijker is natuurlijk de techniek onder de kap. Details daarover krijgen we nog niet. Al spreekt Toyota van de krachtigste RAV4 ooit gemaakt. Momenteel is dat nog de RAV4 Hybrid die 222 pk neer weet te zetten.

Op 20 november 2019, tijdens het autosalon van Los Angeles, zal Toyota meer details lossen over haar nieuwste CO2-wonder.

Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 1 reactie

Laatst gepubliceerd

Reacties (1)

Plaats een reactie
Kia Venga Boys 11:50
afbeelding van Kia Venga Boys

Een Pug-in?
En wat met andere hondenrassen? :)

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws