Officieel: Bentley Continental GT Limited Edition zet Pikes Peak in de verf

Bentley Continental GT Limited Edition Pikes Peak

Bentley bouwt 15 exemplaren van deze Continental GT Limited Edition. Die zet Bentleys recordtijd op de heuvelklim van Pikes Peak van deze zomer in de verf.

De Continental GT zette afgelopen zomer de recordtijd op de heuvelflank in Colorado met 8,4 seconden scherper. Deze tot 15 stuks beperkte Limited Edition herinnert je daaraan met een koetswerkkit in koolstofvezel, glanzend zwarte details in de voorbumper, op het dak, de spiegelkappen en achteraan, en vooral een Radium-groene koetswerkkleur.

Bentley Continental GT Limited Edition Pikes Peak

Extra speciaal zijn de felgroene remschijven, Pirelli-rubber met groene details, een Pikes Peak-opschrift op de voorbumper en glanzend zwarte 22-duimsvelgen. Nu we toch al weinig discreet bezig zijn: er is ook een opvallend ‘100’-opschrift voor het radiatorrooster, maar dat is optioneel, aldus Bentley.

Bentley Continental GT Limited Edition Pikes Peak

Binnenin wordt donker alcantara gecombineerd met Radium-groene stiksels, een kleurcombinatie die ook op het stuur terugkeert. Accenten zijn er verder in datzelfde Radium-groen, in koolstofvezel en pianolak, terwijl de passagier op het dashboard met zijn neus op een afdruk van het Pikes Peak-parcours wordt gedrukt. Ook de hoofdsteunen krijgen een Pikes Peak-logo.

Auteur: Auteur: Wim Bervoets
Reacties: 0 reacties

Tags

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws