Bentley Continental GT Convertible krijgt Mulliner-behandeling (2020)

Bentley Continental GT Mulliner Convertible Genève 2020

Dat je bij Bentley veel gedaan krijgt als je genoeg geld op tafel legt, is wel geweten. Mulliner is de afdeling die je helpt je Bentley naar eigen smaak in te richten. Bij wijze van voorbeeld laten de Britten deze Continental GT Mulliner Convertible zien.

Geen betere plek om deze Mulliner-special aan de wereld te tonen dan op het salon van Genève. Genoeg rijken der aarde die wel oren hebben naar een manier om zich nog meer te onderscheiden van het gewone volk. Deze Continental GT Mulliner Convertible moet daarbij als inspiratie dienen, met zijn “Double Diamond”-radiatorrooster. Dat thema keert terug op de flanken, op de zetelbekleding en op de afdekking van de stoffen kap.

Bentley Continental GT Mulliner Convertible Genève 2020

Het centrale gedeelte van de 22-duimsvelgen krijgt een zwevend effect, waardoor het Bentley-logo steeds netjes rechtop blijft staan wanneer de wielen draaien. Verder voorziet Mulliner nog eigenzinnige afwerkingsmogelijkheden voor het interieur, met nieuwe Breitling-klok op het dashboard, Mulliner-instrumentenpaneel, enzovoort.

Bentley Continental GT Mulliner Convertible Genève 2020

Wie een Bentley Continental GT Mulliner Convertible bestelt, krijgt zijn sleutels in een handgemaakt doosje met de interieurkleuren van de auto. De Mulliner-versie is verkrijgbaar met de V8 en W12, en met maar liefst 61 koetswerkkleuren. Maar als je je zin niet vindt, kun je de Britten nog steeds een staaltje bezorgen van de kleur die je wilt...

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws