Hupla: Tesla Model 3 krijgt Track Pack (2020)

Tesla Model 3 Track Package

Tesla gaat zijn Duitse concurrenten achterna en introduceert een Track Package voor de meest performante Model 3 Performance. Of je dan ook meer pk's onder de bips krijgt?

Een Track Pack, dat hadden we nog niet gezien bij Tesla. Tot nu, want in de Verenigde Staten kan je voortaan een Model 3 Performance bestellen met Track Package. Dat pakket omvat enkele updates die het rijgedrag van de rappe EV naar een hoger plan moet tillen.

Racebanden

Meer paarden vallen er niet te rapen, al is de Model 3 met een pk'tje of 500 al zat snel. Wat zit er dan juist vervat in het pakket van 5.500 dollar (zo'n 5.000 euro)? Wel, aangepaste 20-duims velgen die breder rubber toelaten. Dat rubber is meteen ook de Michelin Pilot Sport Cup 2-band. Veel beter dan dat ga je niet vinden in bandenland.

Tesla Model 3 Track Package

Naast banden voorziet Tesla ook straffere remblokken en high performance remvloeistof. Zodat de Model 3 net wat langer op circuit kan door gaan. Geinig detail: bij de omschrijving van het pakket staat wel dat de installatie een impact kan hebben op de range van de Model 3 Performance. Momenteel nog niet beschikbaar voor Europese Model 3's, al zal de update zonder twijfel ook naar ons vasteland komen.

Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 0 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws