Bentley: Continental GT in Equestrian Edition (2020)

Bentley Continental GT Convertible Mulliner Equestrian Edition 2020

Mulliner, de afdeling van de speciale verzoekjes bij Bentley, heeft een speciale reeks van de Continental GT Convertible klaar. Die moet de nieuwe structuur van Mulliner in de verf zetten.

De bijzondere uitvoering van de Continental GT Convertible krijgt de naam Equestrian Edition. Mulliner is van plan om het maar bij één exemplaar te houden: deze Equestrian Edition is immers deel van Bentley Mulliner Collections, de dienst die bestaande modellen helemaal personaliseert. Daarnaast is er nog Bentley Mulliner Classic, dat klassiekers restaureert en opnieuw uitbrengt, en Bentley Mulliner Coachbuilt, dat koetswerken op maat bouwt, zoals de Bacalar.

Bentley Continental GT Convertible Mulliner Equestrian Edition 2020

Deze Continental GT Convertible Equestrian Edition haalt zijn inspiratie bij de paardensport, en toont heel wat silhouetten van paard en ruiter. Het zadelbruine leder wordt gecontrasteerd met groen en krijgt lichtblauwe contraststiksels. Het donkergroene koetswerk ziet zijn chromen accenten vervangen door zwarte. Zwarte 22-duimsvelgen maken het plaatje af.

Auteur: Auteur: Wim Bervoets
Reacties: 0 reacties

Tags

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws