BMW 8 Reeks Golden Thunder Edition is Individual-uithangbord

BMW 8 Reeks Golden Thunder Edition 2020

BMW introduceert een Golden Thunder Edition op de 8 Reeks. De Coupé, Cabriolet en Gran Coupé worden daarmee voorzien van een zwarte koetswerkkleur met gouden accenten aan binnen- en buitenkant.

Naar eigen zeggen wil BMW met deze Golden Thunder Edition zijn Individual-aanbod benadrukken en laten zien welke kanten je allemaal op kunt met dat programma. De 8 Reeks krijgt een standaard M Sport-pakket en een Sapphire Black- of Frozen Black-koetswerkkleur met gouden contrastkleuren op de bumpers en flanken. Ook de 20-duimsvelgen en spiegelkappen worden goudkleurig afgewerkt.

Binnenin worden de zetels bekleed met zwart leder uit BMW’s Individual-catalogus. Ook hier duikt de gouden contrastkleur op, zelfs nogal frappant op de middenconsole. De hoofdsteunen krijgen een “Edition Golden Thunder”-opschrift, en op de gesloten 8 Reeksen is een donkere alcantara dakbekleding van het Individual-aanbod standaard.

BMW 8 Reeks Golden Thunder Edition 2020

De Golden Thunder Edition is verkrijgbaar op de 8 Reeks Coupé, Cabriolet en Gran Coupé. Op de M8 na kun je de speciale reeks combineren met alle motorversies, van de 840d tot M850i. De productie begint in september.

Auteur: Auteur: Wim Bervoets
Reacties: 0 reacties

Tags

bmw

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws