Officieel: Autofans steekt in een nieuw jasje (2020)

Autofans 2020 info

Stop de persen! Want Autofans.be is niet meer. Geen vrees, we gaan voortaan gewoonweg door het leven als Autofans. Zonder ".BE" maar wel met een opgeblonken jasje en meer dan ooit een duidelijke focus op digitale content en media.

Wie had in 2008 durven denken dat het consumeren van content via internet het nieuwe normaal zou worden? Wij alvast wel! Daardoor verscheen Autofans.be in 2008 met een duidelijke visie op het digitale toneel. Autofans moest dé webstek worden voor autofans aller lande.

De lat weer wat hoger

Spring naar vandaag en Autofans is uitgegroeid tot een begrip in autoland. Met aan de knoppen vijf vaste werknemers én een rist freelancers. Wist je trouwens dat we intussen hofleverancier zijn voor de nieuwsberichten en rijtests van Autoscout24 in België én Frankrijk? Kijk, niet slecht voor "dat blogje" uit 2008 dat wat over autonieuws schreef. Dat we daarnaast ook nog eens het enige automedium in Vlaanderen zijn dat met vaste regelmaat video’s naar jullie netvlies zwiert, het toont enkel maar onze passie voor contentcreatie.

Autofans 2020 info

Nu goed, we zijn hier niet om onze loftrompet luidkeels te laten schallen. Dat kunnen we ook op ons hoofdkwartier doen. Nee, je bent hier dit artikel aan het lezen om te weten wat dat nieuwe jasje nu juist inhoudt. Wel, hopelijk is de schok niet té groot! De website krijgt binnenkort op verschillende puntjes een visuele tweak en uiteraard hoort daar ook een nieuw logo bij. De updates zijn zo subtiel dat je ze misschien niet altijd door hebt. Dat komt omdat de grootste veranderingen onder de motorkap zitten, zodat we alle tools hebben om jullie klaar te stomen voor het Autofans van morgen.

Crossmediaal

Ook op contentvlak staan er grote veranderingen op til. Nee, we gaan niet plots over wandelschoenen schrijven – alhoewel die nieuwe Grisport Aspens er wel comfortabel uit zien. Nee, we weten al langer dat jullie niet enkel meer op Autofans nieuws consumeren. Youtube, social media, Instagram,… Het zijn kanalen waar we jullie nog beter willen gaan bedienen qua content. Zonder daarbij onze kritische blik te verliezen.

Autofans 2020 info

Het lijkt ons dan ook hét uitgelezen moment om al onze kanalen te gaan volgen. Om zo overal op de eerste rij te staan voor het nieuwste nieuws, de plezantste content en knapste stukken. En laat ons vooral weten wat voor content jij meer van ons wil zien! Een printmagazine zal daar niet meteen bij horen. Want Autofans is 100% digitaal, 100% gratis én 100% gemaakt voor en door Autofans!

VOLG ONS OP AL ONZE KANALEN!
Youtube: Abonneer je HIER
Facebook: Vind ons HIER leuk
Instagram: Volg ons HIER
Twitter: Volg ons HIER
TikTok: Bekijk ons HIER

Auteur: Auteur: Autofans
Reacties: 5 reacties

Tags

Laatst gepubliceerd

Reacties (5)

Plaats een reactie
Techno Patat 22:53
afbeelding van Techno Patat

Over het algemeen top bezig, heel leuke en originele content! Het is met reden dat Autofans al 12 jaar onafgebroken in mijn favorieten staat! Wees vooral maar heel trots op wat er allemaal gedaan wordt door jullie!

Enig puntje van kritiek dat ik wens aan te halen (al snap ik wel dat ik in de minderheid ben): ik wil meer supercar/petrolhead content :p!

Is dat een review van een GT3 RS of gewoon een leuk filmpje dat in de tip-box viel van een mooi driftende en strak gebouwde Supra. Materiaal om over te kwijlen naast het zoveelste groene of electrische nieuws :).

Ze is er de content, ik ga niet verwijten dat het hier een seutenblog is! Zeker niet! Maar als petrolhead blijf ik net wat teveel op mijn honger zitten ;-). En als er dan een review is van een onzinnige auto dan is het net teveel door de verstandige papa-bril gekeken en net te weinig door de ‘autoliefhebber zijn is niet doordacht, dat weet ik ook wel maar kijk naar dat kippenvel dat ik heb’-bril :-).
Ik weet ook wel dat dat totaal geen verstandige keus is, maar je mag af en toe eens onverstandig doen vind ik. En voor die zeldzame momenten dat we het doen wil ik helemaal dromen, fuck dat verstand :p...

Just my 2 cents :).

John 23:49
afbeelding van John

Geen duimpjes in het reactie-gedeelte? Gemiste kans :-D

Wim 10:29
afbeelding van Wim

Yves was een beetje voorbarig, deze tweaks zijn vooral onderhuids uitgerold, de bovenhuidse(bestaat dat?) tweaks volgen :)

Mathieu 12:39
afbeelding van Mathieu

Ik heb geen social media accounts, vind het een grote tijdverspilling, een app is er niet, dus blijf gewoon jullie best doen via dit medium zijnde, en dat is deze site!

John 11:30
afbeelding van John

Een kleine bug gevonden: als je op iemand zijn post wil reageren, dan krijg je niet de "reCAPTCHA" te zien. Wanneer je op verzenden klikt, dan krijg je melding dat je die niet hebt ingevuld en krijg je hem wel te zien. Is dus een paar klikken teveel (end-user experience).

Kan daar eens naar gekeken worden? Alvast bedankt!

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws