Aston Martin laat je in 't weekend op simulator spelen

"Supercars" is het eerste waar je aan denkt als je Aston Martin zegt. Het tweede is "James Bond". Maar de Britten willen hun merknaam ook elders verzilveren.

En als je als automerk al je blik hebt gericht op de speedboatmarkt en al hotelmeubilair ontworpen hebt, dan wil je wel eens wat anders. Iets anders is zo'n racing game simulator wel, het lijkt ons niet simpel om daar een Aston Martin design aan te geven zonder er gewoon een auto rond te planten.

valkyrie

Aston Martin sloeg de handen in elkaar met Curv Racing Simulators en ontwikkelde een high-end racing simulator. De AMR-C01, zo gaat hij heten, is een gelimiteerd hebbeding voor wie Aston Martin nauw aan het hart ligt en al zo'n Cygnet in de garage heeft staan. De zitpositie in de kuipstoel zou gelijk zijn aan die in de Valkyrie en de hele set maakt gebruik van een koolstofvezel opbouw.Het enige dat de klant zelf nog moet bepalen is het kleurtje van het geheel... en natuurlijk het moment waarop ie een simulatorspelletje wil gaan spelen.

De 150 exemplaren van deze AMR-C01 worden vanaf eind 2020 geleverd, net op tijd voor de nieuwjaarscadeautjes. Je zal er echter wel een serieuze portefeuille voor mogen bovenhalen, de prijs bedraagt 57.500 pond - zowat 62.000 euro - exclusief belastingen.

Auteur: Auteur: Sven
Reacties: 0 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws