Kia Stonic gaat nu ook aan de GT Line (2020)

Kia Stonic GT Line 2020

In augustus gaf Kia zijn compacte Stonic een facelift, met een visuele update, nieuwe rijhulp en milde hybride. Vandaag wordt daar een sportieve GT Line-variant aan toegevoegd. Inderdaad, dat had de Stonic voordien nog niet. En nee, dat was ons ook niet opgevallen.

Het recept van de GT Line is intussen een klassieker bij Kia. In de Stonic vertaalt zich dat in sportiever getekend bumperwerk, een eigen radiatorrooster en zwarte spiegelkappen. Led-koplampen zijn standaard, terwijl de achterkant een diffusor en dubbele uitlaat suggereert. 17-duimsvelgen zijn standaard, tweekleurige designpakketten een optie.

Kia Stonic GT Line 2020

Binnenin zien we inzetstukken in koolstofvezellook, een nieuwe zetelafwerking met stof en synthetisch leder, en een nieuw getekend lederen stuur. Bij de facelift werden de displays op het instrumentenpaneel en van het infotainment geüpgraded. Die wijziging is uiteraard ook in deze GT Line-variant merkbaar.

Kia Stonic GT Line 2020

De Kia Stonic GT Line is verkrijgbaar met de nieuwe milde hybride 1.0 T-GDi EcoDynamics+, die een riemaangedreven starter/generator en 48-voltbatterij gebruikt. Hij is er in versies van 100 en 120 pk. Ook de niet-milde hybride 1.0 T-GDi van 100 pk is beschikbaar als GT Line.

Auteur: Auteur: Wim Bervoets
Reacties: 0 reacties

Tags

Kia

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws