BMW M4 Competition x Kith is gelimiteerd modeverschijnsel

BMW M4 Competition x Kith 2020

Voor zijn nieuwe M4 Competition heeft BMW de handen in elkaar geslagen met streetwearmerk Kith. Het merk mag 150 exemplaren van de nieuwe M4 Competition uitdossen in een gepersonaliseerd jasje.

Kith-oprichter Ronnie Fieg blijkt een BMW-fanaat in hart en nieren. Zo had zijn grootvader enkele 3 Reeksen, waaronder een E30 M3, en heeft de modeontwerper intussen zelf zo’n M3 in de garage staan. Samen met BMW heeft Kith nu een tot 150 stuks wereldwijd beperkte speciale reeks van de nieuwe M4 Competition uitgewerkt.

BMW M4 Competition x Kith 2020

Het meest opvallende kenmerk van deze BMW M4 Competition x Kith is ongetwijfeld het opschrift op het optionele carbondak. Dat combineert de naam ‘Kith’ met de klassieke M-strepen. Die combinatie tussen BMW-logo's en Kith-logo's zie je ook op de motorkap en op de kofferklep. Voor het koetswerk is er Frozen Black, Frozen Dark Silver en Frozen Brilliant White, in combinatie met 19-duimsvelgen vooraan en 20-duimers achteraan en rode accentkleur voor de remklauwen.

BMW M4 Competition x Kith 2020

Binnenin worden de zwarte lederen sportzetels opgefleurd met de opvallende rode en blauwe kleuren uit het M-logo. Het Kith-opschrift duikt op in de hoofdsteunen en armleuning, net als op de middenconsole. Mechanisch wijzigt er niets: de M4 Competition x Kith gebruikt dus nog steeds de 3.0 zes-in-lijn biturbo van 510 pk en 650 Nm.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws