LEGO McLaren Senna GTR (42123) is eerste Technic-set voor 2021

Ben je net aan het kijken naar sinterklaas- en eindejaarscadeautjes, dan gooit LEGO je verlanglijstje overhoop met deze McLaren Senna GTR uit hun Technic-reeks.

De McLaren is een nieuw model uit de Technic-reeks van LEGO. Dat wil zeggen dat de mechanische details primeren op het realisme in de wagen. Zo krijgt de McLaren Senna GTR een V8 motor met werkende zuigers, zoals je die ook al kent uit de Corvette (42093) en de blauwe auto uit de Car Transporter set (42098). Met die wagens heeft hij ook in grote lijnen zijn afmetingen van ca. 9 cm hoog, 32 cm lang en 12 cm breed gemeen, zodat je de McLaren Senna GTR ook gewoon achterop de Car Transporter kan zetten.

dyhe-watte?

Verder krijgt de nieuwste McLaren ook een stuurwiel bovenop het dak, zodat je de voorwielen kan aansturen. Tenslotte zijn ook de dyhedraal openende deuren van het origineel aanwezig. Dat zijn de deuren die zijdelings omhoog openscharnieren.

De LEGO McLaren Senna GTR bestaat uit 830 onderdelen en een setje stickers voor het aankleden. Voor een briefje van 50 euro en wat kleingeld - 54,99 euro in totaal, dus - mag je de wagen op de kast zetten. Vanaf 26 december koop je hem bij de LEGO-shop, later in 2021 komt hij ook in andere speelgoedwinkels te koop.

Is de McLaren niet zo je ding? Dan heeft LEGO nog andere dingen voor je in petto in 2021. Naast een Monster Jam Truck worden onder andere ook een Jeep Wrangler en een model op Ferrari-basis verwacht. Welk model die laatste is houden ze voorlopig nog geheim.

Auteur: Auteur: Sven
Reacties: 0 reacties

Tags

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws