Ford Ranger MS-RT is gespierde pick-up

Ford Ranger MS-RT (2021)

Ford lanceert in samenwerking met MS-RT een nieuwe variant van de Ranger. De bestseller pick-up krijgt zo een nieuwe aanblik en nog een extra verkoopsboost.

Met een handgebouwde voorzijde die een grille met koolstofvezeleffect en geïntegreerde mistlichten omvat kijkt de Ranger MS-RT je aan. De MS-RT komt naast de Ranger Raptor aan de top van het Ranger-gamma. De MS-RT versie is gebaseerd op de Wildtrak-uitrusting en krijgt 20 inch grote OZ Racing velgen. De aangepaste voorzijde deint verder uit in de verbrede wielkasten en de dikkere zijschorten. Ford biedt deze MS-RT aan met Frozen White, Sea Grey of Agathe Black als carrosseriekleuren. Geen blauwe MS-RT dus.

Stap je in dan kijk je op een lederen interieur met oranje stiksels en sfeerverlichting. De zetels mogen verwarmd worden, voor je neus krijg je Fords SYNC 3 connectivietis- en navigatiesysteem, voorzien van een 8 inch groot aanraakscherm.

Onder de kap van de Ford Ranger vinden we de 2.0 BiTurbo EcoBlue dieselmotor. Die is goed voor 213 pk en 500 Nm en vindt een overbrenging in de 10-trapsautomaat die ook in de Mustang gebruikt wordt. Daarmee kan de Ranger MS-RT een gewicht van 3.500 kilogram slepen en tot 1.098 kilogram meedragen in de laadbak.

MS-RT bouwde eerder al samen met Ford aan diens modellen. Zo zijn er naast de Ranger MS-RT ook de Transit Custom MS-RT en Transit Connect MS-RT.

Auteur: Auteur: Sven
Reacties: 0 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws