BMW 3 Reeks krijgt extra centimeters... in India

BMW haalt wat extra uit de 3 Reeks door hem te verlengen voor de klanten die van status houden. Dat is vooral in China het geval.

Wie bij ons graag een grotere 3 Reeks wil, moet het dus doen met de 5 Reeks. In India echter wil BMW wel een extra inspanning doen om de koper te overtuigen voor hun merk te kiezen. De 3 Reeks Gran Limousine zoals hij gaat heten wordt 11 centimeter langer dan de 3 Reeks zoals wij hem kennen. Daarmee wordt hij nog niet zo groot als een 5 Reeks, die nog eens 14 centimeter langer blijft. Verwar hem trouwens niet met de BMW 3 Reeks Li, die in China op de markt is.

BMW mat ook de beenruimte achterin op bij de 3 Reeks Gran Limousine en kwam uit op 43 centimeter. Dat moet ruimschoots genoeg zijn om je benen te strekken tijdens een lange rit. BMW geeft de langere 3 ook wat extra standaarduitrusting mee, met aparte klimaatregeling achterin en twee USB-aansluitingen. Verder krijgen de kopers Vernasca-leder op hun zetels en kijken ze omhoog doorheen een panoramisch dak, dat half kan openen. Buitenom geven de chrome inzetstukken de Aziatische versie een grotere status.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie