BMW 3 Reeks krijgt extra centimeters... in India

BMW haalt wat extra uit de 3 Reeks door hem te verlengen voor de klanten die van status houden. Dat is vooral in China het geval.

Wie bij ons graag een grotere 3 Reeks wil, moet het dus doen met de 5 Reeks. In India echter wil BMW wel een extra inspanning doen om de koper te overtuigen voor hun merk te kiezen. De 3 Reeks Gran Limousine zoals hij gaat heten wordt 11 centimeter langer dan de 3 Reeks zoals wij hem kennen. Daarmee wordt hij nog niet zo groot als een 5 Reeks, die nog eens 14 centimeter langer blijft. Verwar hem trouwens niet met de BMW 3 Reeks Li, die in China op de markt is.

BMW mat ook de beenruimte achterin op bij de 3 Reeks Gran Limousine en kwam uit op 43 centimeter. Dat moet ruimschoots genoeg zijn om je benen te strekken tijdens een lange rit. BMW geeft de langere 3 ook wat extra standaarduitrusting mee, met aparte klimaatregeling achterin en twee USB-aansluitingen. Verder krijgen de kopers Vernasca-leder op hun zetels en kijken ze omhoog doorheen een panoramisch dak, dat half kan openen. Buitenom geven de chrome inzetstukken de Aziatische versie een grotere status.

Auteur: Auteur: Sven
Reacties: 0 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws