Officieel: Hyundai Tucson N Line (2021)

Hyundai Tucson N Line (2021)

Het oog wil ook wat. En daarom lanceert Hyundai de N Line-versie van de nieuwe Tucson.

Vooral het oog wil wat, bij deze Tucson N Line. Want wie dacht dat deze Tucson een gepeperde versie is van zijn reguliere broer is eraan voor de moeite. De motorenafdeling in de N-afdeling werd namelijk overgeslagen, want niet iedereen heeft drieduizend pk nodig op zijn SUV.

N-euscorrectie

De esthetische afdeling werd dan weer wel uitgebreid bezocht. Daarmee krijgt deze toch al opvallende verschijning een aantal subtiele aanpassingen. Zo wordt de tekenende grille aangepast. Die wordt niet alleen breder, de randen werden ook herwerkt voor "nog meer schittering onder bepaalde hoeken". De bumper krijgt ook een grotere luchthapper onderin en je merkte misschien al op dat de beschermplaat helemaal onderaan in zilver uitgevoerd is.

Hyundai Tucson N Line (2021)

Phantom Black spiegelkappen flankeren dan weer de zijkant, net als de zwarte afwerking rond de ruiten. Rijden doet de Tucson N Line op 19 inch wielen, met gelijksoortige parametrische vormen als de grille. Achteraan krijg je dan weer een hele variatie aan aanpassingen. Zo zijn er een langere spoiler met vinnen en een nieuwe bumper te zien. Een dubbele uitlaat laat zien dat je geen elektrische wagen op de baan zet.

Hyundai Tucson N Line (2021)

N-ieuwe stiksels

Niet alleen het exterieur krijgt een N-aankleding. Ook in het interieur is er N te zien. Zo vallen direct de rode stiksels op het met lederen en suede bekleed interieur op. Ook de N aluminium pedalen en het N stuurwiel zijn dingen die je niet op de reguliere variant terugvindt.

Hyundai Tucson N Line (2021)

Laatst gepubliceerd

Reacties (1)

Plaats een reactie
litaer eddy 11:35
afbeelding van litaer eddy

prijs voor de n line hybride??

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws