Subaru geeft XV een update (2021)

Subaru zorgt voor een gewijzigde XV in 2021. De nieuwe neus is daarbij slechts één van die veranderingen.

Ze zijn best subtiel, de wijzigingen aan de XV. Opvallend moeten ze ook niet zijn want de XV kan best nog een tijdje mee. Een nieuwe bumper met wat meer zwarte kunststof en nieuwe elementen rond de mistlampen tooien de hoekiger grille.De snor is ook nieuw, daarop zit tegenwoordig het Subaru-logo. Een kenner ziet dat ook het gaas in de grille bijgewerkt werd. Voor de kleurenliefhebbers lanceert Subaru twee nieuwe kleuren in het palet van de XV; Horizon Blue en Plasma Yellow.

Dezer dagen is tractie wel aangenaam op gladde wegen en daarom werkte Subaru het X-Mode-systeem op de XV bij. Nu kan je die ook instellen op Snow/Dirt en Snow/Mud. Het onderstel werd verder nog aangepast door nieuwe veren en dempers te monteren. Voor wie graag met technologie bezig is heeft Subaru tegenwoordig een camera met een kijkhoek van 180 graden op de neus.

Ook het interieur krijgt een update al blijft die beperkt tot de geheugenfunctie, zodat je voortaan je elektrisch verstelbare bestuurdersstoel de gewenste positie kan laten onthouden, net als de spiegels.

De Subaru XV is er nog altijd als 1.6 boxer met 114 pk, al wil Subaru graag dat je je blik vooral vestigt op de XV e-Boxer met de 2.0 boxer met 150 pk en de elektromotor met 17 pk.

Auteur: Auteur: Sven
Reacties: 0 reacties

Tags

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws