Renault Captur krijgt R.S. Line

Renault Captur krijgt R.S. Line

Een R.S.-versie voor de Captur komt er niet, wie extra rijdynamiek wil blijft in het B-segment nog altijd op zijn honger zitten bij Renault. Wel presenteert het Franse merk een R.S. Line voor de Captur, met extra toeters en bellen.

Sportieve toeters en bellen welteverstaan, want de R.S. Line is de magere versie van de R.S. zonder al het extra vermogen. Ook de Clio kreeg al zulk een versie waarbij de grille een honingraatstructuur krijgt en de voorbumper grotere koelsleuven krijgt. De achterbumper krijgt een zilverkleurig inzetstuk en twee verchroomde uitlaateindes. Standaard wordt de R.S. Line uitgerust met 18 inch wielen met een specifiek design. Herken je hem daar niet aan, dan lees je het gewoon af aan de badges op de flank en de kofferklep.

Renault Captur krijgt R.S. Line

Ook in het interieur worden de sportieve knipogen niet geschuwd. Rode accenten zijn het eerste wat opvalt. Zo krijgen de zetels een rode streep doormidden en krijgen de ventilatiemonden ook een rood biesje. De onderzijde van het dashboard lijkt te zijn afgewerkt met carbonvezel. Verder krijgt de Captur R.S. Line ook aluminium pedalen en een sportstuur dat bekleed is met geperforeerd leder. Een 10 inch infotainmentscherm is standaard, net als parkeersensoren en een camera achterop. Renault neemt namelijk de duurdere Captur-versies als basis voor deze R.S. Line.

Renault Captur krijgt R.S. Line

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

acce 2024

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws