Range Rover zet SVAutobiography Ultimate bovenaan het gamma

De Range Rover krijgt een nieuw topmodel. De SVAutobiography Ultimate zet namelijk de gewone SVAutobiography en SVAutobiography Dynamic in de schaduw.

Kleine kans dat je de Range Rover SVAutobiography Ultimate makkelijk kan onderscheiden van zijn broers, want de designafdeling houdt de wijzigingen erg discreet. Aan de buitenzijde zal je bijvoorbeeld de Orchard Green-lakkleur zien, exclusief voorbehouden voor deze versie. Verder zal je al moeten gaan kijken naar de emblemen om daar de koperkleurige omlijsting te spotten.

Het is dan ook vooral aan de binnenzijde dat je extra luxe krijgt. De SV-badges in de hoofdsteunen neem je er maar bij, net als de Ultimate Edition-instaplijsten. Waar je echt naar uitkijkt als koper zijn de zelf sluitende achterportieren, een gekoeld compartiment en uitklapbare tafeltjes of de verwarmbare en geventileerde Executive Class Comfort Plus-stoelen met slaap- en massageinstelling.

Range Rover zet SVAutobiography Ultimate

Voor de motoren doet deze Range Rover SVAutobiography Ultimate beroep op de plug-in hybride P400e en de majestueuze vijfliter in de P565. De prijs is er dan ook naar, in ons land kost zo'n SVAutobiography Ultimate minimaal 207.266 euro.

Range Rover zet SVAutobiography Ultimate
Auteur: Auteur: Sven
Reacties: 0 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws