Ken jij Autofans+ al?

Autofans Plus

Geen vrees, Autofans richt geen betaalmuur op. Integendeel! Op Youtube hebben we voortaan een tweede kanaal waarop je een hoop extra gratis content kan vinden. Geen klassieke reviews, wel meer specifieke content. Altijd al willen weten of je fiets in een Ford Puma ST past of hoe snel de BMW iX3 de honderd aan tikt? Voortaan kom je het te weten op Autofans+.

Moest je nog niet geabonneerd zijn op het Autofans Youtubekanaal, dan mis je een hoop heerlijke visuele content! Want jaarlijks publiceren we meer dan 100 video's met - meestal - de auto in de hoofdrol. Het jeukte bij het videoteam echter al langer om jullie te overladen met nog meer videocontent. Specifiekere content. Want vaak krijgen we ook specifieke vragen: Hoe voelt het om achter het stuur te zitten van een Audi Q4 e-tron? Past mijn koersfiets in de koffer van een Ford Puma ST? Is het 's avonds gezellig vertoeven in het interieur van een Kia Sorento? Vragen waar we nu op kunnen antwoorden via Autofans+!

Autofans+

Wil je dus absoluut niets missen van Autofans? Dan is het je plicht om je als de wiedeweerga te abonneren op Autofans+. Dat kan poepsimpel via DEZE LINK. Nog niet geabonneerd op het hoofdkanaal? Dan vergeven we je eenmalig als je dat NU meteen doet via DEZE LINK. Hieronder alvast enkele voorbeelden van wat je kan ontdekken op Autofans+.

Auteur: Auteur: Autofans
Reacties: 4 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties (4)

Plaats een reactie
FLP 10:02
afbeelding van FLP

Oef, na het lezen van de titel dacht ik inderdaad even dat jullie weer de zoveelste zouden zijn die het met een betalend premium gedeelte gingen proberen (en uiteindelijk in zijn geheel een stille dood sterven). Gelukkig niet! Liked & subscribed. :p

Wim 10:09
afbeelding van Wim

haha, beste comment ever! :p

John 11:34
afbeelding van John

Persoonlijk vind ik wel dat sommige onderwerpen in de "normale" review zouden mogen zitten. Kofferruimte is toch iets wat je graag wil weten als je een review bekijkt.

Bram B 20:27
afbeelding van Bram B

jullie hebben mij als abbo er zeker bij :)

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws