Lego lanceert Toyota GR Supra als gele citroen [76901]

LEGO Toyota GR Supra (76901)

Bij LEGO hebben ze tegenwoordig weer een hele reeks nieuwe Speed Champions klaar. Eentje daarvan is de Toyota GR Supra, die ze lekker in het geel uitbrengen. Omdat er vandaag niet genoeg zon kan zijn.

LEGO heeft creatief moeten omspringen met de vormen van De GR Supra. De combinatie van ronde vormen en scherpe hoeken is namelijk niet zo eenvoudig over te brengen op een LEGO-setje van ocharme 8 stenen breed. Goed dus dat LEGO een tijdje geleden besloot om de vorm van hun Speed Champions wat breder te maken.

LEGO Toyota GR Supra (76901)

De Supra krijgt 299 blokjes ter beschikking en als je ze allemaal samen gooit krijg je een citroengele auto, voorzien van een piloot in GR-uitrusting. Vooraan springt de scherpe neus in het oog, waarbij de koplampen er alleen als stickertjes kunnen worden opgekleefd. Achteraan zijn er wel LEGO-blokjes om de achterlichtunits voor te stellen. De blikvanger daar is echter de grote set uitlaten.

De Speed Champions Toyota GR Supra kwam er ter gelegenheid van de 35e verjaardag van de Supra. Verder biedt LEGO ook Speed Champion setjes aan van de Koenigsegg Jesko (76900), de McLaren Elva (76902) en de duoset met de Chevrolet Corvette C8-R & C3 (76903) of Dodge Dragster & Challenger (76904) en Ford GT & Bronco R (76905).

Je vindt de nieuwe LEGO Speed Champions op de LEGO website voor 19,99 euro. De duosets kosten natuurlijk een stuk meer. Vanaf 1 juli zijn ze ook elders verkrijgbaar.

Auteur: Auteur: Sven
Reacties: 1 reactie

Tags

Laatst gepubliceerd

Reacties (1)

Plaats een reactie
FLP 08:58
afbeelding van FLP

Wow, het duurde echt heel lang eer ik door had dat het over een citroen ging, en niet over een Citroën.. :D Ik was dan ook heel verbaasd waarover het artikel ging gaan.

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws