Volkswagen Caddy PanAmericana: stoerder en avontuurlijker

Volkswagen Caddy Panamericana 2021

De nieuwe Caddy is nog maar goed en wel op de markt, of Volkswagen heeft alweer een speciale versie klaar. Na de California is dit de Panamericana, een soort crossoverversie van de ludospace.

Ook het klassieke bestelbusje ontsnapt niet aan een crossoverbehandeling. Toegegeven: voor de Volkswagen Caddy is het niet de eerste keer. Maar ging de vorige generatie nog als Caddy Alltrack door het leven, dan wordt hij nu “Caddy PanAmericana” gedoopt. Klinkt avontuurlijker, niet?

Volkswagen Caddy Panamericana 2021

Als PanAmericana krijgt de Caddy vooraan en achteraan stoerder bumperwerk, terwijl de onderkant extra bescherming kreeg. 17-duimsvelgen, glanzende dakrails en een glanzende strook in de zijstrips fleuren de boel wat op. Het “PanAmericana”-logo vervangt het “Caddy”-opschrift, waarmee Volkswagen deze avontuurlijke bestelbus als een soort apart model wil positioneren.

Volkswagen Caddy Panamericana 2021

Vierwielaandrijving mogelijk

De Caddy-crossover is alleen verkrijgbaar in de korte versie, maar zowel als bedrijfsvoertuig als passagiersvariant. Onder de motorkap kiest Volkswagen voor de 1.5 TSI van 114 pk, en voor de 2.0 TDI van 102 of 122 pk. Afhankelijk van je motorkeuze voorziet Volkswagen voorwielaandrijving met manuele zesbak of DSG7, of 4Motion-vierwielaandrijving met manuele zesbak.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws