Bentley Flying Spur Hybrid Odyssean Edition is ‘duurzamere’ speciale reeks

Bentley Flying Spur Hybrid Odyssean Edition 2021

Om de hybrideversie van de Flying Spur nog eens extra in de verf te zetten, lanceert Bentley een speciale versie: de Odyssean Edition. Die wil duurzamer omgaan met de afwerkingsmogelijkheden voor zijn interieur.

Voor de hybride Odyssean Edition selecteerde Bentley zes koetswerkkleuren die de specifieke “Pale Brodgar”-accentkleur op de velgen, flanken en bumpers moeten complementeren. De Britten geven wel mee dat als je je zin niet vindt tussen die kleuren, je wel nog steeds uit het volledige arsenaal aan koetswerkkleuren kunt kiezen die Bentley aanbiedt. De verlichte “Flying B” op de motorkap wipt elektrisch tevoorschijn, en dat rondt de koetswerkkenmerken zowat af.

Bentley Flying Spur Hybrid Odyssean Edition 2021

Binnenin zegt Bentley “nog duurzamere” materialen gebruikt te hebben voor de interieurafwerking. Zo verwerken de Britten tweed tot een luxetextiel, en gebruiken ze openporig koahout. Dat heeft tot 90 procent minder lak nodig dan glanzend hout, al moet dat hout wel uit Hawaii komen... Idem voor het leder, dat naar eigen zeggen duurzamer is en langer meegaat, maar waar wel nog enkele huiden voor nodig zijn. Alleszins kun je bij deze Odyssean Edition uit vijf verschillende specificaties kiezen. De zetels krijgen nog een eigen accentafwerking.

Bentley Flying Spur Hybrid Odyssean Edition 2021

Tot slot mag deze Flying Spur Hybrid Odyssean Edition nog enkele extra’s tot zijn standaarduitrusting rekenen: geavanceerde rijhulpsystemen zoals het Safeguard Plus-systeem en nachtzicht, een lederen bekleding voor de dakhemel, een lederen bekleding met 3D-effect voor de deurpanelen, en het spectaculaire Rotating Display.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws