Range Rover Sport SVR Ultimate Edition: alles kan decadenter! (2021)

Range Rover Sport SVR Ultimate Edition

Land Rover lanceert een gepersonaliseerde versie van haar 575 pk sterke Range Rover SVR. Die SVR Ultimate Edition werd onder handen genomen door het eigen SV Bespoke en pronkt met glasdeeltjes in de lak, witte accenten en een opgedirkt interieur. De V8 voorin blijft onveranderd.

Qua excessen kan de Range Rover Sport SVR best tellen. Want de "race-SUV" pakt uit met een 575 pk sterke 5-liter V8 met supercharger. Dé ultieme Range voor mensen die de prestaties van een Jaguar F-Pace liever hoog op de pootjes beleven. Om de SVR even extra in de spotlight te zetten lanceert Land Rover nu de Range Rover Sport SVR Ultimate Edition, een gepersonaliseerde uitvoering waarvan de prijs op aanvraag is. Ideaal om de aandacht van de rijken der aarde te trekken. Rijken die tegenwoordig ook gerust bij Lamborghini gaan shoppen voor de Urus, of bij Porsche voor de Cayenne Turbo GT.

Glaslak

De Range Rover Sport SVR Ultimate Edition is in essentie niet meer dan een Range die even via Special Vehicle Operations (SVO) is gepasseerd. SVO is de personalisatieafdeling van Land Rover en Jaguar waar klanten terecht kunnen met persoonlijke verzoekjes. Omdat die afdelingen vaak minder succesvol zijn dan automerken zelf durven toegeven, worden vaak gelimiteerde opdrachten door de fabrikant zelf gegeven. Et voilà, de Range Rover Sport SVR Ultimate Edition is geboren!

Range Rover Sport SVR Ultimate Edition

De Range met veel te lange naam laat zich kenmerken door drie unieke lakkleuren. Zo is er enerzijds Maya Blue Gloss en Marl Grey Gloss die over een basislaag met glasdeeltjes beschikken waardoor de carrosserie intens schittert in het licht. Anderzijds is er Ligurian Black, een soort van satijn afgewerkte zwarte kleur. Noem het echte niet mat! Alle modellen krijgen witte accenten rond het logo en de verluchtingsroosters. Het interieur laat zich dan weer kennen door verschillende accenten in zwart geanodiseerd metaal en een SV Bespoke-logo op de B-stijl. Aan de 575 pk sterke V8 voorin raakt SVO niet.

Range Rover Sport SVR Ultimate Edition
Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 0 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws