Kia Soul facelift pakt uit met... centrale uitlaat?! (2022)

Kia Soul facelift 2022

Hoewel de Soul in onze contreien tegenwoordig volstrekt elektrisch is, wordt hij op de globale markt nog aangeboden met een potige 2-liter viercilinder. Die benzine-Soul krijgt nu een facelift en die zet zijn centrale uitlaat extra in de verf. Je weet wel, zoals een Ferrari F40.

Wat een Ferrari F40, Ford GT, en Kia Soul met elkaar gemeen hebben? Een centrale uitlaat! Inderdaad, Kia heeft een facelift van haar Soul losgelaten voor de internationale markt en die koppelt een atmosferische 2-liter viercilinder van 149 pk aan een centrale einddemper. Juist ja.

Geen centraal "chappement" voor Europa

Die centrale uitlaat is trouwens niet de enige nieuwigheid aan de Soul facelift. Zo werd ook de snuit hertekend en die maakt komaf met de tweede set lichten in de bumper. Daardoor oogt de Soul een stuk moderner. Het zou ons dus niet verbazen als de elektrische versie die in Europa aan de man wordt gebracht ook deze upgrade zal krijgen.

Kia Soul facelift 2022

Stap je in België de kia-dealer binnen, dan kan je de Soul krijgen in twee elektrische smaken: een variant met 132 pk en 39.2 kWh of een versie met 204 pk en 64 kWh.

Kia Soul facelift 2022

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

acce 2024

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws