Boekhouders opgelet: Dit kost de BMW i7 in België (2022)

BMW i7 prijs belgie

BMW heeft een prijs geplakt op haar eerste elektrische luxelimousine. Die BMW i7 moet als xDrive60 minimaal 137.900 euro gaan kosten. Al zullen op termijn zonder twijfel nieuwe instapmotoren verschijnen met een lager prijskaartje.

Een nieuw model of generatie bij BMW? Dan kan je er tegenwoordig prat op gaan dat er ook een elektrische afgeleide op de markt komt. Niet anders bij de nieuwe generatie 7 Reeks. Want voor de milieubewuste (lees: fiscaal bewuste) zakenman heeft BMW ook de i7 in haar rangen staan. Die kent nu zijn Belgische prijs.

544 pk, 0 gram C02

137.900 euro, dat ben je minimaal kwijt voor zo'n i7. Alsjeblieft. In ruil krijg je wel een i7 xDrive60 met twee elektromotoren die gezamenlijk 544 pk weten neer te zetten. De sprint naar de honderd legt deze luxesloep daarmee af in amper 4.7 seconden, de CO2-uitstoot bedraagt een kassavriendelijke 0 g/km CO2. Vink je trouwens ook nog het M-Pack aan op deze i7, dan stijgt de prijs verder richting de 145.000 euro.

BMW i7 prijs belgie

Geen vrees echter, zakenman op een budget. Want zonder twijfel zal BMW de komende maanden goedkopere instapversies lanceren. Zo kan je de iX (dat SUV-vlaggenschip van BMW) ook krijgen als xDrive40 en xDrive50. Kijken we even over de haag naar dat andere Duitse luxemerk, dan zien we dat Mercedes de EQS in haar cataloog heeft staan vanaf 104.000 euro. Weet wel dat het dan gaat over de EQS 450+ met maar 333 pk en een sprint naar de honderd van een tergend trage 6.2 seconden.

Meer info over de BMW i7 kan je alvast HIER lezen.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws