BMW M2 met M Performance opsmuk dwaalt rond op internet

BMW M2 M Performance Parts

Halloween laat nog enkele dagen op zich wachten maar BMW doet nu al een duit in het zakje door plaatjes van de BMW M2 mét M Performance opsmuk los te laten op het internet. Bedek de ogen van je kinders, want fraai is het niet.

Kijk, de huidige designtaal van BMW polariseert al langer. We moeten er dan ook niet flauw over doen, BMW zoekt zelf die discussie op. Het legt het merk alvast geen windeieren, want nog nooit werden er zo veel BMW's verkocht als nu. Wanneer is te ver echter te ver? Wel, misschien hebben we met de M Performance Parts voor de nagelnieuwe M2 die lijn wel gevonden.

Need For Speed belde, ze willen hun spoiler terug

De opdracht bij het ontwikkelen van de M Performance Parts was nochtans aimabel. De designers kregen namelijk de taak om een ode te brengen aan de 3.0 CSL, een iconische sportieve coupé van het merk die in 2023 zijn vijftigste verjaardag viert. Kleinzoon M2 nam duidelijk een loopje met die opdracht, want het resultaat is verbluffend. Rondom drapeert BMW de M2 met een hoop vleugels en splitters en ook de achterbumper wordt geaccentueerd met doorlopende zwarte inserts die richting de achterwielen lopen. Nu we toch achteraan zijn, daar is er alvast geen gebrek aan stijldetails. Kijk maar de schuin geplaatste einddempers en de spoiler op de kofferklep én op de achterruit. Die spoilercombo is meteen ook de eerste en enige knipoog naar de originele 3.0 CSL.

BMW M2 M Performance Parts

Springen we terug even naar de zijkant, dan zien we dat je via M Performance Parts unieke velgen kan krijgen die vooraan 21-duim meten en achteraan 22-duim. Decals rondom maken het plaatje af, net zoal de koolstofvezel accenten in het interieur. Motorisch wijzigen de M Performance Parts niets. Waardoor je nog steeds 460 pk en 550 Nm onder je rechtervoet krijgt vanuit de twinturbo zes-in-lijn. Al zal de uitlaatlijn van M Performance Parts natuurlijk voor net wat meer geluid zorgen.

Laatst gepubliceerd

Reacties (6)

Plaats een reactie
Dominique 12:06
afbeelding van Dominique

Die uitlaat...er zijn grenzen ;-)

John 21:50
afbeelding van John

Na alle "grill"-igheid van BMW , vind ik die uitlaten er niet eens zo slecht uit zien :-P

Techno Patat 04:41
afbeelding van Techno Patat

Badum-tisss :D

Dominique 10:20
afbeelding van Dominique

Eigenlijk is het nog een redelijk braaf design. Als je toch iets extreem wil ontwerpen, dan moet je all the way gaan. Zie maar naar Lamborghini, die durven dat wel. Dit is eerder iets van 'we hebben het geprobeerd, maar oh...zouden we dat spoilertje daar wel durven zetten ? Ah nee, misschien iets kleiner'... Van mij mag dit een beetje extremer. Dan krijg je een beest voor op de weg. Nu krijg je iets van een gulden middenweg.

FLP 10:29
afbeelding van FLP

Buiten die uitlaten vind ik het er in ieder geval pakken beter uitzien dan de gewone M2!

Yannick 20:56
afbeelding van Yannick

o... my god.

Waar zijn ze mee bezig man.
Geen zinnig mens die kan geloven dat dit de M2 moet opvolgen op deze manier

Uw reactie

Recente reacties

acce 2024

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws