Stop de persen! Subaru heeft (eindelijk) een configurator

Subaru configureren prijs belgie

Heugelijk nieuws voor alle Subaru-adepten! Want de Belgische tak van het Japanse nichemerk pakt tegenwoordig uit met een heuse configurator. Waardoor je jouw XV, Forester, Outback en Solterra kan samenstellen op je digitale droomlocatie. Van het strand, via de haven tot aan het hotel!

De koffie zal bij redactielid Wim deze ochtend net wat beter gesmaakt hebben. Want samen met alle andere Subarufans in ons Belgenland kan hij voortaan alle modellen van het Japanse merk (lees: 4) ontdekken via een online configurator! Jawel, ook bij Subaru staat de technologie niet stil.

Op de camping of aan het strand?

Alle geinigheden even opzij gezet, voor een nichespeler als Subaru is zo'n online configurator natuurlijk een heuse onderneming. Waardoor het Japanse merk terecht trots is op de nieuwe functionaliteit. Ongelijk kunnen we ze niet geven, want de configurator werkt beter dan het gros van de systemen bij de Duitsers. Het gevolg van een beperkte complexiteit natuurlijk, want met amper 4 modellen - en geen apart verkrijgbare opties - heb je na amper 4 kliks je ultieme Subaru samen gesteld.

Subaru configureren prijs belgie

Om het geheel toch wat aan te kleden kan je de auto's volledig in 3D bekijken en dat in maar liefst zes verschillende omgevingen. Daarbij kent Subaru haar cliënteel, want één van die omgevingen is bijvoorbeeld de camping! Nu ja, een soort van gepixelde Google Streetview-achtergrond van een camping. Ach Subaru, never change.

Wil je zelf even je ultieme Subaru samen stellen? Dat kan je HIER

Laatst gepubliceerd

Reacties (1)

Plaats een reactie
Nick 10:17
afbeelding van Nick

Het zal helaas niks veranderen aan het feit dat er niks verkocht word, weinig dealers en de dealers die er zijn zijn niet te spreken over Subaru Belgie..

Uw reactie

Recente reacties

acce 2024

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws