Dit is meest praktische Morgan Super 3 ooit gebouwd! Al blijft dat relatief...

Morgan Super 3 Orlebar Brown

Britse autobouwer Morgan doet er alles aan om zijn nieuwe driewieler in de spotlight te zetten. Voor de laatste creatie ging het in zee met zwembroekproducent Orlebar Brown. Het resultaat is de meest praktische Super 3 ooit gemaakt. Al blijft dat relatief natuurlijk.

We zijn er ten stelligste van overtuigd dat je buiten je zwembroek niet veel mee kan nemen in zo'n Morgan Super 3. De Britse autobouwer wil ons echter het tegendeel bewijzen en besloot daarom samen met zwembroekmerk Orlebar Brown een one-off Super 3 te bouwen. Eentje die zich meteen te boek mag zetten als de meest praktische Super 3 ooit gebouwd. Waarom dat juist het geval is? Kijk even mee.

Daktent

Dit is 'm dan, de OB x Morgan Super 3. Een mondvol voor een driewieler met halve tent bovenop de carrosserie. Het ziet er compleet absurd uit (en eigenlijk ook niet comfortabel) maar volgens Morgan ben je met die lap stof wel beter beschermd tegen de elementen. We betwijfelen dat je droog blijft onder deze luifel aan 50 km/u maar de zon, die zal alvast niet meer op je kruin schijnen. Daarnaast maakt Morgan van de gelegenheid gebruik om haar bagagerek nog eens onder de spotlight te zetten. Dat rekje hangt aan de zijkant en werd in dit geval afgewerkt met rode koordjes. Handig om je, euhm, portefeuille weg te steken?

Morgan Super 3 Orlebar Brown

Om de samenwerking met Orlebar Brown extra in de verf te zetten vind je rond de carrosserie subtiele logo's van het zwembroekenmerk. De rode accenten binnen en buiten zijn ook typisch voor Orlebar Brown. Vooraan de nieuwe Super 3 geen motorfietsmotor meer, wel een driecilinder van de Ford Fiesta die wordt gekoppeld aan een manuele handbak van de Mazda MX-5. Hoewel die combo goed is voor "maar" 118 pk (150 Nm) weegt deze Super 3 natuurlijk amper iets. Daarnaast: hoeveel meer pk's durf je aan in een auto met maar drie wielen?

Morgan Super 3 Orlebar Brown

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws