BOB-kalender december lekt: waar staan de controles (PDF) ?

En wij dachten dat constructeurs hun beelden lieten lekken om marketingdoeleinden, ook onze Belgische overheid lijkt er niet aan te kunnen ontsnappen. Vandaag lekt het document waarin we alle geplande BOB controles kunnen zien voor December over het hele land. Antwerpen lijkt wat gespaard te blijven van controles. Brabant mag het meest gaan blazen. Wie interesse heeft in de staanplaatsen van de blaascontroles kan dat hier (PDF) even nalezen. We geven dit enkel mee ter informatie. Met de auto rijden als je te veel gedronken hebt is hoe dan ook onaanvaardbaar. Je brengt immers niet alleen jezelf maar vooral anderen in gevaar.

Intussen maakte een woordvoerdster van de BOB campagne bekend dat er een klacht is ingediend en een intern onderzoek van start ging. De organisatoren zeggen dat er zo snel mogelijk wijzigingen zullen worden doorgevoerd om de bestuurders alsnog te kunnen verrassen.

De lijst van tests is hoe dan ook enkel die van de Federale Politie, en die zouden slechts 10% van het totale aantal controles uitmaken. De overige 90% wordt door de lokale afgenomen.

Laatst gepubliceerd

Reacties (7)

Plaats een reactie
Sven 12:53
afbeelding van Sven

ik vind het een beetje jammer dat dit gelekt is, eigenlijk

Yvesw 13:48
afbeelding van Yvesw

Alle gelekte controles werden sowieso terug aangepast... Dus eigenlijk is er geen schade gedaan... Gisteren in Mechelen was het rond de middag nog controle. Een heel parkeertrein afsluiten om de mensen te laten blazen... Parkeerellende alom... *zucht*

techno.patat 17:09
afbeelding van techno.patat

Ik ben al 1x moeten stoppen! Ik was de zondagmorgen om 9u op weg naar zolder tot ik langs de autostrade stopte voor een ontbijtje! stonden ze daar wel niet zeker :p!

Agent: hebt u gisteren gedronken meneer?
Ikke: kwas met de madam weg, en alsek teveel drink dan zet ze me droog, dus drink ik liever niet!
Agent: *grinnik* ist waar juffrouw?
Sanne: jis weer de flauwe plezanten aant uithangen meneer, doet em ma goed blazen!
Ikke: pfffffffffffffffffffffffffffffffffffffft!

Quin 19:22
afbeelding van Quin

Ik al twee keer tegengehouden. Eerste keer gewoon express naar hun gereden (kon een omweg doen, maar ik was 100% nuchter), omdat ik curieus was hoe dat in z'n werk ging :).

En tweede keer was een volledige drugscontrole, heel gek :D. Maar blijkbaar zochten ze een rode Alfa en leek ik verdacht precies.

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws