Hoge brandstofprijzen zorgen voor hoge kortingen

De prijs van benzine bereikte gisteren een nieuw hoogtepunt. Wie een litertje Super 95 tankt is nu maximaal 1,713 euro kwijt, voor een liter diesel betaal je intussen 1,55 euro. Dat zorgt niet enkel voor ongenoegen bij Touring, ook de brandstofverdelers zien dat het clienteel wegblijft. Daardoor voeren ze al een tijdje kortingen door op de brandstofprijzen. Vorig jaar waren dat kortingen tot 10 cent per liter, vandaag gaan ze tot 15 cent. Wie een tank van 50 liter volgooit, kan zo tot 7,5 euro uitsparen.

De kleine winstmarge van de uitbater - 2 cent per liter - wordt gecompenseerd door het grotere aantal klanten. Volgens experts zit de brandstofprijs nog

niet aan zijn plafond.

Laatst gepubliceerd

Reacties (5)

Plaats een reactie
Gtike 10:37
afbeelding van Gtike

Waar gaat dat eindigen?? 2 euro per liter??

Anonieme gebruiker 09:27
afbeelding van Anonieme gebruiker

Waarom komen we hier niet tegen in opstand....de baricades op hiermee..het is belagelijk dat enkele lieden hier van profiteren hun zakken vullen en dat de gewone man het gelach moet betalen.
We accepteren dit gewoon......mensen kom in opstand....kom met voorstellen die gehoord of gezien worden bij de regeringen hier in noord west europa!!!

Uw reactie

alle elektrische auto's in 2024, vlaamse premie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws