Bob is dood, wie is de volgende?

Bob is dood, wie is de volgende?

Veel willen ze er bij het BIVV niet over kwijt maar BOB is niet meer. De hele campagne krijgt een make-over omdat hij in de huidige versie al bijna 20 jaar meegaat.

Heb je de kanariegele personen al gezien overal op televisie? Ze maken deel uit van de teasers voor de nieuwe campagne voor veiliger verkeer van het BIVV. Op 11 juni wordt die afgetrapt en tot dan wil men er nog niet veel over kwijt. “Bedoeling van de affiches die overal verspreid zijn, is mensen nieuwsgierig te maken naar de vernieuwing. Volgende dinsdag wordt de zomercampagne 2013 voorgesteld”, zegt Sofie van Damme van het BIVV. “Dat is een week later dan vorig jaar, maar de actie loopt ook langer.

Dat een zomercampagne niet overbodig is blijkt uit de cijfers van vorig jaar. [Vorige zomer](Bob is dood, wie is de volgende?) werd 4,8 procent van de gecontroleerde chauffeurs positief bevonden, rond eindejaar was dat slechts 2,9 procent. Ook bij de barbecue durft wel eens een wat alcohol te veel gebruikt worden.

Auteur: Auteur: Sven
Reacties: 4 reacties

Tags

Laatst gepubliceerd

Reacties (4)

Plaats een reactie
Carlos 20:57
afbeelding van Carlos

pot vol koffie! Nu doe ik nog zo men best om speciaal langs controles te rijden om die stomme sleutel hanger te bemachtigen... *zucht* Hopelijk schaffen ze het niet af :D

Techno Patat 07:31
afbeelding van Techno Patat

ik ook jong, nog nooit 1 gekregen :(! Ik ben nogtands altijd bob en ik drink dan echt niet :)! Kheb wel al moeten blazen op een luie zondagmorgen op weg naar Zolder. Maar ze hadden gene sleutelhanger meer vertelden ze me :(!

yoran 10:39
afbeelding van yoran

ik heb anders nog een tot 'POL' omgevormde sleutelhanger ;)

Techno Patat 12:56
afbeelding van Techno Patat

Ik ben nog jong van geest, ik wil een 'LUL' :P!

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws