Renault dreigt uit Formule 1 te stappen

De Formule 1 is nooit een winstgevende business geweest, in tegendeel. De overeenkomsten van Ecclestone zijn voor velen te duur in tijden van crisis. Renault dreigde ermee uit de Formule 1 te stappen als de prijs van de overeenkomst niet snel daalt. Daarnaast wil Renault overtuigd worden van de plannen om de sport terug aantrekkelijk te maken. De laatste berichten in verband met nieuwe wetten en toestanden, maken van F1 een halve sissiesport en alles behalve leuk om naar te kijken. Renault staat er zeker niet om te springen om zich terug te trekken, ze wil heel graag blijven, maar niet in deze omstandigheden en onder deze onzekerheid.

Bernie Ecclestone blijkt verrast te zijn met de uitspraken van Renault. Hij dacht dat alles goed ging, na de overeenkomst met de teams tot 2013. En zijn overeenkomst wijzigen ziet er niet in, zo is geweten. Laat ons hopen dat hij zijn koppigheid eens opzij kan zetten en nadenkt over het redden van de formule 1 sport.

via f1journaal

Reacties: 3 reacties

Tags

Laatst gepubliceerd

Reacties (3)

Plaats een reactie
VonStroke 07:50
afbeelding van VonStroke

Tijd om collectief foert tegen Ecclestone te zeggen. En desnoods een eigen kampioenschap opstarten. How hard can it be? ;)

Wim 08:21
afbeelding van Wim

elk jaar zijn er teams die zogezegd opstappen of is de formule 1 zogezegd bedreigd

Joeri 14:35
afbeelding van Joeri

Ecclestone z'n kuren beginnen op de meeste constructeurs hun zenuwen te werken dus een apart kampioenschap zou geen slecht idee zijn

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws