D'Ambrosio krijgt in 2011 zitje bij Virgin F1

Dan toch goed nieuws voor landgenoot Jérome d'Ambrosio, in tegenstelling tot onze eerdere berichtgeving. Vandaag meldt La Dernière Heure dat de Belg een plaatsje krijgt in het Formule1-team van Marussia Virgin Racing. Daar zal hij aan de zijde van Timo Glock strijden in het F1-kampioenschap. Hij neemt er de plaats van Luca Di Grassi in. Hebben we volgend seizoen eindelijk weer een Belg om voor te supporteren, na Philippe Adams 17 jaar geleden.

Laatst gepubliceerd

Reacties (6)

Plaats een reactie
Quin 11:38
afbeelding van Quin

Nice, las het ook net op een andere nieuwssite.

Kben zeer blij dat er nog eens een Belg een zitje heeft en dan nog zeker iemand die de kwaliteiten heeft en niet enkel om het geld dit zitje bemachtigd heeft (zoals die éne Nederlander waar hij tegen moest concurreren).

Wim 12:40
afbeelding van Wim

Nice! Tiff is alvast niet overtuigd: "Hard to get excited about D'Ambrosio's for Grand Prix grid when his only GP2 win in 3 years was thanks to being 8th in main race at Monaco!" :)

Buyck 13:42
afbeelding van Buyck

Wow ! Yes... het zal nu nog aantrekkelijker zijn om te kijken naar de F1. Hopelijk is de bolide van Virgin in 2011 een beetje op niveau, 2010 was gene vetten. Anders zal hij om de haverklap gedubbeld worden door voorbijrazende Red Bull's.

Uw reactie