Alonso wint de GP van Maleisië

Het regende verrassingen vandaag op de Grand Prix van Maleisië.De uitslag zegt eigenlijk al genoeg. Alonso kon met een mindere Ferrari toch de zegen pakken. Het goot namelijk pijpestelen, de wedstrijd heeft zelfs een hele tijd stilgelegen. Misschien nog een grotere verrassing is de p2 van Sergio Perez. Met deze plaats schrijft Perez geschiedenis voor het Sauber-team en voor Mexico. Hamilton strandde na een verdienstelijke race op de derde plek. Vettel en Button vielen beiden door hun eigen fout naar achter.

 

GP Maleisië 2012

Laatst gepubliceerd

Reacties (4)

Plaats een reactie
Wim 19:52
afbeelding van Wim

toffe race, verdiende winnaar, wist niet dat ik dit ooit ging zeggen, maar jammer van Schumi's pech :)

Quin 20:52
afbeelding van Quin

Zotte race!

Ik denk dat niemand daar geld zou op zetten dat Ferrari zo vroeg op het seizoen al de volle buit zou meepikken. Toegegeven, de weerelementen en de snelle pits speelden ook een rol, maar zonder Alonso in die bolide zou dat nooit gelukt zijn. Kijk nog maar eens naar het pijnlijk niveauverschil met Massa.
Het erge vind ik dan steeds dat ze hem meestal gebruiken als 'proefkonijn': hem eerst op de slicks opsturen om te zien hoe ze werken op de baan en dan pas Alonso binnenhalen. Zonder uitzicht op een nieuw zitje volgend seizoen blijft hij dat maar pikken, tegen beter weten in.

En Perez heeft nog maar eens bewezen dat hij dé gedoodverfde opvolger van Massa moet worden. 21 jaar, 2de seizoen in de F1 en met een midfieldbolide strijden voor de overwinning: doet me beetje denken aan de Toro Rosso-dagen van Vettel.

Wim 22:06
afbeelding van Wim

mai, amper 21, knap, maar 42 is nog knapper eigenlijk :)

Techno Patat 22:44
afbeelding van Techno Patat

Inderdaad win! Vind ik ook! Maar ik kan me eigenlijk niet inbeelden dat ik op mn 21/22 jaar genoeg talent heb om te strijden voor winst :O! Echt sterk! En jammerr van schumi, dit had hij niet verdiend!

Ik kon maar naar de race kijken tot 12u en kvond het dan ook enorm jammer dat ik het einde miste :(!

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws