Hips don't lie: Ricciardo past er niet in

ricciardo red bull

Ondertussen is het al een publiek geheim dat Ricciardo volgend jaar Mark Webber's zitje bij Red Bull krijgt. Maar nu lijkt dat zitje niet te gaan passen. Letterlijk.

De sterke hints van Ricciardo samen met zijn verhuis naar belastingsparadijs Monaco wijzen er alvast op dat de Australiër (die de afgelopen 5 jaren al in het Verenigd Koninkrijk woonde) volgend jaar het zitje van Mark Webber bij Red Bull gaat krijgen. Webber gaat voor Porsche racen op Le Mans. Het probleem is nu dat Ricciardo zijn heupen te dik zijn en niet in de zitjes van Red Bull passen.

Hij had er ook al problemen mee bij zijn huidig team Torro Rosso, zegt hij. En de Red Bulls ontworpen door Adrian Newey staan nu niet bekend om de meeste interieurruimte. Ricciardo wil zelfs op een streng dieet gaan maar daar gaan zijn heup nog niet kleiner van worden. Hij is zelfs bereid om een stuk van zijn bot te scheren, op een of andere manier. Het massieve bloedverlies neemt hij er graag bij, want rijden voor Red Bull is het waard, aldus Daniel Ricciardo.

Deze week liet Webber nog weten aan Channel 10 dat "De beslissing gemaakt is. We weten allemaal wie het gaat zijn. Deze beslissing is goed voor Red Bull en Australië." Directe praat, zelfs voor Webber. Met deze verklaring van hem zijn we er nu dus vrij zeker van dat Ricciardo volgend jaar voor Red Bull gaat rijden, maar bevestiging is er nog steeds niet.

Auteur: Auteur: Nathan
Reacties: 1 reactie

Laatst gepubliceerd

Reacties (1)

Plaats een reactie
Quin 15:48
afbeelding van Quin

Bij Webber hebben ze ook moeten puzzelen om hem met z'n lichaamslengte in die bolide te krijgen. Het is geen sinecure om daar nog een mens in te krijgen ;-).

Ik zie Riccardio wel graag bezig, op en naast de baan. Je ziet dat die kerel van elke seconde geniet van z'n tijd in de F1. Als je sommige toppers zoals Alonso en Hamilton bekijkt, lijken ze precies soms tegen hun zin te racen. Maar dat zal de winnaarsmentaliteit wel zijn, waarschijnlijk.

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws