Red Bull en Renault lijkt dit jaar geen winnende combinatie

red bull problems renault

Vandaag zijn de Formule 1 teams aan hun voorlaatste dag testen bezig op het Sakhir circuit in Bahrein. Van alle teams lijkt viervoudig wereldkampioen Red Bull echter met de meeste problemen te kampen.

Net zoals enkele andere teams die de Renault motor gebruiken kampt Red Bull met een hoop problemen, voornamelijk overhitting. Kersvers RBR piloot Daniel Ricciardo moest na 32 ronden al terugkeren naar de garage voor wat onderhoud en Caterham - die ook met de Renault motoren rijden - kon er zelfs maar 19 afleggen op de eerste dag van de testen. Vandaag op de derde dag van de final-pre-season-tests kon het team uit Milton Keynes zelfs geen enkele ronde afleggen.

Teamdirecteur Christian Horner zegt ervan overtuigd te zijn dat ze alle problemen kunnen wegwerken maar weet niet hoe lang het nog gaat duren. Hij geeft ook toe dat hun team nog niet 1/3de van de weg heeft afgelegd van hun concurrenten (nvdr: Ferrari, Mercedes,...). De eerste race is in Melbourne op 16 maart.

Auteur: Auteur: Nathan
Reacties: 2 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties (2)

Plaats een reactie
Dequal 22:34
afbeelding van Dequal

Dat wordt spannend dus.

Quin 13:25
afbeelding van Quin

Wordt heel interessant hoe Vettel hier gaat mee omgaan, ben benieuwd! Zoals het er nu uitziet, zitten ze maar nipt binnen 107%-regel.

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws