Ja, ja, ja! Alfa Romeo Giulia V6 DTM [Render]

alfa_romeo_giulia_dtm

Veel racefans hopen op een terugkeer van Alfa Romeo naar DTM. Met de Giulia hebben ze alvast de juist basis om het op te nemen tegen Audi, BMW en Mercedes. Laat die Giulia V6 DTM maar komen!

De Alfa Romeo 155 V6 Ti is één van de meest begerenswaardige DTM-racers uit de geschiedenis van de sport. Het icoon overklassen zal dus moeilijk zijn. Al kan Alfa Romeo een eerste stap in de juiste richting zetten door de gloednieuwe Giulia in te zetten in het kampioenschap.

De Italianen pretenderen tenslotte dat ze een machine hebben waarmee ze de concurrentie achter zich kunnen laten dankzij het lage gewicht en de perfecte gewichtsverdeling. Wel, time to put your money where your mouth is Alfa. Gewoon doen.

Hieronder de 155 V6 Ti aan het werk:

Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 1 reactie

Laatst gepubliceerd

Reacties (1)

Plaats een reactie
Sracerr 10:34
afbeelding van Sracerr

Door deze auto is het DTM voorgoed verandert. De Duitse fabrikanten konden niet tegen hun verlies en werden er gelijk maar van die onrealistische circuitschuivers met V-8 ingezet. Slechte verliezers blijven het die Duitsers en daarom maken ze zich altijd druk om wie het verst kan spugen op het schoolplein. Machtige auto was dit. DTM is al even slaapverwekkend als de F-1.

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws