Bentley Boy: Belg Wolfgang Reip wordt fabriekspiloot Bentley

bentley-wolfgang-reip

Wolfgang Reip rolde ooit het racecircuit binnen via GT Academy van de Gran Turismo racegame, binnenkort kruipt hij achter het stuur van de Continental GT3 als fabriekspiloot van Bentley. Jaloers?

Bentley heeft haar raceprogramma voor dit jaar voorgesteld en daarbij kondigen ze met trots de komst van Belg Wolfgang Reip aan als 'Bentley Boy'. De Brusselaar zal namelijk de Continental GT3 van fabrieksteam Team M-Sport naar de overwinning moeten besturen tijdens dit seizoen van de Blancpain Endurance. Een kampioenschap waar ook de 24 Uur van Spa-Francorchamps passeert. Opmerkelijk is dat Reip de eerste GT Academy-winnaar is van de Gran Turismo racegames die voor een ander team zal rijden dan Nissan (mede-oprichter van de gamecompetitie).

Bijna twee keer per week

Verder meldt Bentley met trots dat het zal deelnemen in maar liefst 90 top GT-level races over de gehele wereld. Waardoor je het komende seizoen dus eigenlijk twee keer per week ergens een Continental GT3 zal zien racen. Voor de 24u van de Nürburgring doet het team evenwel beroep op het Bentley Team Abt Sportsline, al biedt Bentley fabriekshulp voor de race op de groene hel.

Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 1 reactie

Laatst gepubliceerd

Reacties (1)

Plaats een reactie
Yannick 15:24
afbeelding van Yannick

Supervet! Heb hem ooit eens kunnen ontmoeten, geweldige ket!

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws