Neuville blijft nog even hangen bij Hyundai

neuville11fra16cm430

Hij was er bij toen de rally-afdeling zijn eerst stapjes zet en zal dat ook nog wel even blijven doen. Belgische trots Thierry Neuville en co-piloot Nicolas Gilsoul hebben hun contract bij Hyundai verlengd tot 2018.

Neuville werd dan wel langs alle richtingen benaderd, de Waals piloot blijft trouw aan zijn roots en zal de komende twee jaar nog voor Hyundai aan de startgrid van het WRC-verschijnen. Een beslissing waar het rallyteam natuurlijk maar al te blij om is, zeker omdat de regelgeving volgend jaar stevig veranderd. Als je dan ook nog eens moet leren werken met een andere piloot én andere wagen, dan begin je met een handicap aan het seizoen.

Sinds zijn deelname aan het WRC onder Hyundai-vlag (in 2014) wist Neuville twee overwinningen en 9 podiums op zijn conto te schrijven. Al hoeft het volgens de Belg daar niet bij te blijven, want Neuville heeft hoge verwachtingen van volgend seizoen. Met het vastleggen van Neuville heeft Hyundai haar line-up voor 2017 klaar met ook nog Hayden Paddon en Dani Sordo achter het stuur.

Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 0 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws