Beursweetje: Thierry Neuville doet Rally van Ieper 2017

ypresrally2016_new-gen-i20-r5_171

Verrassing op de Hyundai-stand vandaag op het autosalon. Want niemand minder dan Vicewereldkampioen WRC Thierry Neuville kwam aankondigen dat hij deel zal nemen aan de ‘Ypres Rally met z'n i20 R5 van Hyundai Motorsport. Rallyfans hebben alvast iets om naar uit te kijken.

Een geste van Belgische invoerder Hyundai naar Thierry toe voor zijn prestaties op WRC-vlak, zo kan je deze deelname aan de rally van Ieper noemen. Meteen ook een manier om zijn kunnen nog eens te tonen aan eigen publiek. Want naar eigen zeggen vindt Neuville het spijtig dat hij zo weinig in België kan rijden.

Niet enkel Neuville zal present tekenen, hij zal ook deelnemen in de gloednieuwe New Generation i20 R5. Dat is Hyundai's nieuwste rallykanon waarmee Neuville in het WRC een zware gooi zal doen naar de wereldtitel dit jaar. De rally van Ieper die gaat alvast dit jaar door op 23 en 24 juni.

Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 1 reactie

Laatst gepubliceerd

Reacties (1)

Plaats een reactie
Kevin 07:55
afbeelding van Kevin

Dat is leuk nieuws, zonde dat ik dat weekend reeds iets gepland heb, anders kwam ik zeker eens naar Ieper af om te komen zien. Wij duimen ook dit jaar weer voor Neuville tijdens zijn WRC campagne

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws