Aston Martin Vantage AMR Pro is behoorlijk uniek

aston-martin-vantage-amr-pro

Een racewagen op de baan? Er zijn er, maar het zijn er maar een handje vol. Aston Martin voegt aan dat lijstje in totaal 7 wagens extra toe. Deze 7 stuks zijn één voor één een eerbetoon aan de recente racegeschiedenis van Aston Martin.

Aston Martin heeft een speciale divisie in huis die de naam “AMR” draagt. AMR, Aston Martin Racing, komt met een tot 7 stuks gelimiteerde versie van de oude Aston Martin Vantage. Typisch Brits om de wagen in het Stirling Green -lijkt toch behoorlijk grijs- te dopen met enkele limoen kleurige details. Een rechtstreekse eerbetoon aan de 24h du Mans-winnende #97 Aston Martin van vorig jaar. Mocht je dat als bestuurder ooit vergeten, dan is er binnen een plaatje om je te herinneren aan deze overwinning.

aston-martin-vantage-amr-pro

De wagen ademt circuit en spuwt ronde tijden, dat zie je aan elk detail op de wagen. Van het racewagen-uiterlijk met immense spoilers en splitters, over de 500 pk sterke GT4 V6 motor tot raceophanging en een competitie ontwikkelde versnellingsbak. Als je interesse hebt om er zo ééntje aan te kopen, dan heb je pech. De wagens zijn allemaal al onderweg naar hun eigenaars.

aston-martin-vantage-amr-pro
Auteur: Auteur: Lelievre Kenny
Reacties: 3 reacties

Tags

Laatst gepubliceerd

Reacties (3)

Plaats een reactie
Techno Patat 14:18
afbeelding van Techno Patat

Amai met een gt4 motor erin? Een racemotor op straat met raceophanging zal ook een pleziertje zijn... en een V6? Waar haalt AM die :o?

Ik vind ze super eigenlijk, doet me denken aan de DBR9 van weleer die in mijn racespel zat waar ik m’n stuur dan aan koppelde :D!

Lelievre Kenny 14:44
afbeelding van Lelievre Kenny

Ergens op deze wereld zal er wel betere asfalt zijn als hier in België waardoor die ophanging wel zal meevallen :D

Techno Patat 20:44
afbeelding van Techno Patat

Het zal niet in de UK zijn dan :D. 1x met m’n Volvo S60 (1e generatie nog, uber comfy auto dus!) naar de Codswalds geweest en dat was niet comfy ze :D!

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws