Aston Martin Vantage GT3 en GT4 stelen show tijdens Le Mans

aston_martin_vantage_gt3

Aston Martin is duidelijk niet bij de pakken blijven zitten als het om hun nieuwe Vantage gaat. Tijdens de 86ste editie van de 24 uur van Le Mans kan het publiek de GT3 en GT4 gaan bewonderen in de paddock.

Dit weekend, 16 en 17 juni, kunnen we genieten van de 86e editie van de 24 uur van Le Mans en naast al dat racegeweld zien we ook uit naar de publieke voorstelling van de Aston Martin Vantage GT3 en GT4. Eind vorig jaar kregen we de GTE-versie al te zien waar deze twee racewagens heel wat van weg hebben. Niet alleen op uiterlijk vlak maar ook wat er onder de motorkap te smullen valt. De kracht, voorlopig 540 pk en 700 Nm, komt in beide uitvoeringen van een 4.0-liter V8-turbobenzine. Met 1.245 kg belooft dit alvast een heel spektakel te worden, al vermeldt Aston Martin ook dat ze nog volop in de ontwikkeling zijn en dat er nog wel wat aan die cijfers kan veranderen.

aston_martin_vantage_gt4

De GT3 kunnen we in actie zien tijdens het Michelin Aston Martin Racing Le Mans Festival terwijl de GT4 mooi op zijn plek blijft staan in de paddock. In maart volgend jaar vervangt de nieuwe GT3 de huidige V12 Vantage GT3. De GT4 krijgt in diezelfde maand ook zijn officieel racedebuut. Wij kijken alvast uit naar maart 2019.

aston_martin_vantage_gt4

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws