Porsche Cayman GT4 Clubsport Rally Concept wordt in stilte onthuld

porsche_cayman_gt4_clubsport_rally_concept

Vreemd genoeg wordt het niet van de daken geschreeuwd, maar Porsche heeft weer wat nieuws. Het heet “Porsche Cayman GT4 Clubsport Rally Concept”. Mondje vol dus.

Ergens in een werkplaats bij Porsche, is Porsche Motorsport bezig geweest met het ontwikkelen van een speciale Cayman GT4. Het Porsche Cayman GT4 Clubsport Rally Concept is gebaseerd op de meest sportieve Cayman die we kennen, de GT4 Clubsport. Veel is er nog niet over de wagen geweten buiten dat er een paar immense led verstralers op de voorkant zijn bevestigd. Onderaan een beschermplaat en bovenop het dak een luchthapper. Op die witte velgen -die enorm opvallen- kan je wel speciaal rubber verwachten en de standaard 3.8-liter zescilinder zal een beurt hebben gekregen om meer dan 385 paarden te produceren.

De ontwikkeling van deze wagen is speciaal voor de Rally van Duitsland waar Romain Dumas, die ene van het record op Pikes Peak, alles tot een goed eind moet brengen. De verdere ontwikkeling tot een productiemodel zal veel afhangen van de resultaten van deze rally.

porsche_cayman_gt4_clubsport_rally_concept
Auteur: Auteur: Lelievre Kenny
Reacties: 0 reacties

Tags

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws