Dacia Dokker wordt bedrijfswagenversie van de Lodgy

Je hoeft maar even onoplettend te zijn als constructeur en je nieuwe modellen lekken zo het internet op. Dit lek is een montagehandleiding voor spatlappen voor Dacia's en daarop zien we een nieuwe naam, de Dokker. Het lijkt wat Hollands maar het gaat om de bedrijfswagenversie van de Lodgy. In deze versie krijgt de wagen een schuifdeur in plaats van een scharnierend portier. Op de formulieren staat zelfs een datum, 07/12, dat zou de periode zijn waarop de wagen bij de dealers terechtkomt, aangezien de Lodgy 04/12 als lanceringsperiode heeft.

Laatst gepubliceerd

Reacties (3)

Plaats een reactie
Mesoerrie 12:04
afbeelding van Mesoerrie

Haha, toepasselijke naam. In Zeebrugge kom je de Logan MCV alleszins veel tegen op de kaaien.

Diederik van Leeuwen 09:30
afbeelding van Diederik van Leeuwen

Sorry, maar dit is echt incorrect. De Dokker is een op zichzelf staand model welke veel kleiner is dan de Lodgy en waarvan een personen- en bedrijfswagenuitvoering van beschikbaar komt. De Dokker is op basis van de renault Kangoo en de Lodgy op basis van de Nissan NV200. De Dokker is dus niet de bedrijfswagenversie van de Lodgy.

Wim 11:03
afbeelding van Wim

De Lodgy is op hetzelfde platform als de andere Dacia's, heb ik van de product manager van Dacia te horen gekregen. Dat zou een oud Renault platform zijn, maar helemaal voor Dacia aangepast :)

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws